Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Παιδότοπος Popeye
στο Παλαιό Φάληρο

 


Ο Ποπάυ στο Παλαιό Φάληρο είναι ένας παιδότοπος φτιαγμένος από γονείς για γονείς. Κατανοούμε σε βάθος τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει ο καθένας για ένα χώρο όπου η ασφάλεια, η υγιεινή, η αισθητική και το δημιουργικό πρόγραμμα απασχόλησης των παιδιών παίζουν κύριο ρόλο σε μία οικογενειακή έξοδο παιδιών και μεγάλων.

 

 

Ο παιδότοπος μας θα ταξιδέψει τα παιδιά σας σε μία χώρα γεμάτη παιχνίδι, φαντασία, κέφι, γέλιο και αξέχαστες στιγμές, με παιχνιδοκατασκευές και διάφορες δραστηριότητες.
Οι γονείς μπορείτε να απολαύσετε, χωρίς άγχος, τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό σας, σε ένα χώρο όμορφης αισθητικής.

 

Εδώ επίσης, μπορείτε να διοργανώσετε εξαιρετικό party για την πιο ξεχωριστή ημέρα του παιδιού σας. Ατελείωτες ώρες δημιουργικής απασχόλησης και ασφαλούς παιχνιδιού, μέσω ψυχαγωγικού προγράμματος που περιλαμβάνει ατελείωτο χορό, σβήσιμο της τούρτας μαζί με τους αγαπημένους χαρακτήρες καρτούν των παιδιών, πολύ κέφι, μπαλόνια και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Αναλαμβάνουμε:  διοργάνωση γενεθλίων      Παιδικά πάρτυ      Παιδικές εκδηλώσεις      Δημιουργική απασχόληση      Ομαδικό παιχνίδι      Ζωγραφική      Κουκλοθέατρο      Παραμύθια

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές & Σαββατοκύριακα από τις 9.00 τοπρωί έως τις 11.00 το βράδυ.